Betygen: de tyckte vi var mest framträdande i VH

Jodå, det blev som förväntat. Vimmerby var numret för stort för jumbon Köping. Det blev en klar seger (6–0). Många var bra i VH. De här tyckte vi var bäst.

Vimmerby tog skön revansch mot Köping.

Vimmerby tog skön revansch mot Köping.

Foto: Magnus Strömsten

Ishockey2023-02-22 20:59

5 stjärnor: Jakob Karlsson

Kaptenen är i fortsatt mycket fin form. Mot Köping var han inblandad i lagets fyra första mål, där han själv gjorde två av dem. Länge sedan 33-åringen var så här rapp på rören. Karlsson hann även med att frispela Levin till 6–0-målet i slutminuterna. 

4 stjärnor: Pelle Ström

Stark match av den rutinerade backen. Var säker i defensiven och bjöd på flera öppnande och fina passningar offensivt. 

3 stjärnor: Eddie Levin

VH-forwarden bara fortsätter att producera mål. Han inledde målskyttet mot Köping efter 13 sekunder (!). Men det var framför allt hans andra mål för kvällen, det som betydde 6–0, vi minns allra mest. I friläge från offensiv blå satsade han på en "Foppadragning" och lyckades. Fantastiskt vackert!

2 stjärnor: Robin Christoffersson

Målvakten höll nollan mot Forshaga och upprepade den bedriften mot Köping. Okej, jumbon sköt inte fasligt många skott mot honom, men när de väl kom så gav han ett mycket stabilt intryck.

1 stjärna: Anton Carlsson

Så pigg, så snabb, så arbetsvillig. Anton Carlsson är precis som kedjekamraten Jakob Karlsson i utmärkt form inför kommande slutspel. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!