Skyttedrottningen gör det igen: "Helt otroligt"

En match som slutade i glädje för hemmalaget. Från ett 2–0–underläge till sent avgörande när Rimforsa vann med 3–2. Hanna Hellström slog till två gånger för att fullborda en makalös vändning.

Hanna Hellström (längst till höger) bakom mäktig vänding.

Fotboll2023-06-11 19:34

Det var Borensberg som spräckte nollan först och sen utökade ledning till 2–0 efter några minuter in på andra halvlek.

Sedan så var det Rimforsa som tog över. Efter ett mål av Linnea Åsberg så fick man upp hoppet igen.

Då valde Hanna Hellström att kliva fram två gånger om för att vända matchen och säkra tre poäng.

– Jag är tom på ord, hela laget gör en extremt bra insats ikväll, säger Rimforsas tränare Edvin Jensen.

Mittbacksparet Amanda Törngren och Alma Lönning såg aldrig ut att vika sig under matchens gång. Saga Borg imponerade också efter hon blev flyttad in centralt.