Explosiv intäktsökning för Astrid Lindgrens Vimmerby Fastigheter AB

Astrid Lindgrens Vimmerby Fastigheters årsredovisning för 2022 är klar. Företagets omsättning är cirka 19,5 miljoner kronor. Resultatet före skatt är knappt 4,3 miljoner kronor. Det är en ökning med omkring 4,3 miljoner kronor.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Astrid Lindgrens Vimmerby Fastigheter för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Astrid Lindgrens Vimmerby Fastigheter för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2023-07-10 11:30

Rörelseresultatet går från ett underskott på 21 000 kronor till ett överskott på cirka 10,5 miljoner kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 54,1 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. Noteras ska att företaget är ett av tio i koncernen och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig. Moderbolag är Astrid Lindgrens Vimmerby AB.

Astrid Lindgrens Vimmerby Fastigheter grundades 2020, så det här är företagets andra årsredovisning.

Fakta om Astrid Lindgrens Vimmerby Fastigheter

Huvudbranschen för Astrid Lindgrens Vimmerby Fastigheter är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler. Företaget är ett av tio i koncernen där Astrid Lindgrens Vimmerby AB är moderbolag.

Ägarna tog inte ut någon utdelning under förra året.

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Astrid Lindgrens Vimmerby Fastigheter det 51:a största företaget inom sin specifika bransch i Kalmar Län, som är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler.

Företaget är också det 2215:e största i landet. Det finns 168 företag i samma bransch i Kalmar Län.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!